Wie is het gezicht van Studio Nine?

Wat leuk dat je meer wilt weten over mij! Ik ben Studio Nine begonnen in 2015 in mijn toenmalige woonplaats Hoofddorp. Ik heb de STOTT Pilates mat, reformer, chair, barrels en cadillac opleidingen voltooid, bij K'dans in Den Haag. Daarnaast heb ik met veel plezier de STOTT Pilates opleiding ISP (Injuries and Special Populations) gedaan. Inmiddels heb ik ruim 10 jaar ervaring in het lesgeven van Pilates lessen. Na het runnen van een eigen grote studio voor bijna 8 jaar in Hoofddorp, heb ik besloten verder te gaan online en in kleinere sferen in mijn nieuwe woonplaats Roosendaal.

Samen met mijn partner Tycho woon ik sinds 2023 in Roosendaal. In een fijn huis met onze twee kinderen Mateo (2021) en Sophia (2023). 

In 2013 raakte ikzelf in aanraking met Pilates. Na het dragen van een boston brace voor mijn Scoliose, tijdens de pubertijd, hield ik rugklachten over. Het liefste danste ik als kind/tiener elke dag van de week. Maar door de rugklachten werd het steeds minder mogelijk. Via een osteopaat kreeg ik het advies: ga eens op zoek naar Pilates lessen, bij iemand met veel kennis over het menselijk lichaam. 
Zo kwam ik terecht bij Marlies van Miesko Pilates Amsterdam. Zij was mijn modern dans docente geweest en kende mij dus al van jongs af aan. Tijdens het volgen van een HBO opleiding pedagogiek, werd ik met de dag ongelukkiger. Dat gevoel deelde ik met Marlies en kreeg toen te horen: kijk eens in mijn Pilates boeken! Sindsdien ben ik verkocht. En nu 11 jaar later, is het nog altijd het liefste wat ik doe. Mensen helpen om pijnvrij door het leven te gaan, net zoals ikzelf! 

Alle STOTT Pilates opleidingen heb ik gevolgd bij 'K'dans Studio in beweging'.

De docenten waarvan ik heb mogen leren zijn; Jolanda Hoefnagel, Leonieke Albreghs, Michele Carini, Melanie Byford-Young, Wayne Seeto, Saulo Ouverney

Daarnaast volg ik elk jaar workshops en heb ik mij verdiept in Scoliose & de Psoas. Deze opleidingen heb ik gevolgd bij Karena Thek & Liz Koch

Nieuwsgierig naar wat een Pilates privé of duet les voor jou kan betekenen? 
Neem dan snel contact op met mij! 

Contact

Opleidingen

  Merrithew Health & Fitness
  2014 - Intensive Mat course - STOTT Pilates
  2014 - Intensive Reformer course - STOTT Pilates
  2014 - Injury and Special Population - STOTT Pilates
  2015 - Advanced Mat course - STOTT Pilates
  2016 - Advanced Reformer course - STOTT Pilates
  2017 - Total Barre Foundation course
  2017 - Intensive Chair course - STOTT Pilates
  2017 - Advanced Chair course - STOTT Pilates
  2019 - Intensive Barrels course - STOTT Pilates
  2019 - Advanced Barrels course - STOTT Pilates
  2021 - Intensive Cadillac course - STOTT Pilates
  2022 - Advanced Cadillac course - STOTT Pilates

Liz Koch
2016 - Stalking the wild Psoas - Liz Koch, Core awareness
2016 - Psoas Application course - Liz Koch, Core awareness

Scolio Pilates 

  2017 - Scolio Pilates / OsteoPilates - Karena Thek