null

Visie 

Studio Nine Pilates
Bewegen waar je je fijn bij voelt!

Wat maakt Studio Nine Pilates zo bijzonder?
Lees gauw verder voor meer uitleg over de visie van Studio Nine! 

Naast het feit dat de docent van Studio Nine als basis de STOTT Pilates methode beheerst, heeft zij daarnaast een eigen visie op de manier van lesgeven en het begeleiden van jou als klant bij Studio Nine. De STOTT Pilates methode heeft 6 basis principes. Studio Nine voegt daar nog 6 elementen aan toe!

Beweging
Het allereerste doel is, dat je in beweging bent, door middel van het volgen van Pilates les bij Nienke is dat een stap in de juiste richting. Daarnaast leert zij je om het bewust worden van je bewegingspatroon
mee te nemen in het dagelijkse leven. Zo haal je meer uit je Pilates les en zal je tijdens een wandeling of het poetsen van je tanden aan haar denken ;-). Je let namelijk steeds meer op je houding, wat maakt dat je pijnvrij kan bewegen & ga je met een ontspannen maar sterk lijf door het leven.

Ontspanning
Zoals hierboven al staat vermeld een ontspannen maar sterk lijf! Pilates is bewegen vanuit je mind & body. Je bent gefocust bezig, waardoor je inspanning en ontspanning combineert. Omdat de les in een flow wordt gegeven, heb je geen moment om na te denken over andere dingen, die je buiten de les om nog ‘moet’ doen. Je vergeet je boodschappenlijstje en/of de drukte van je werkdag en gaat met een voldaan gevoel weer naar huis. De lichte, ruime studio geeft daar nog een extra boost voor de ontspanning, een muziekje op de achtergrond aan en het genieten van de les kan beginnen.

Aandacht
De lessen worden alleen in 1-op-1 of in 1-op-2 sessies gegeven, zo kan Nienke iedereen veel persoonlijke aandacht geven. Kan je uit elke oefening het maximale halen. En zal je snel verschil ervaren ten opzichte van de eerste les. De afgelopen jaren heeft Nienke ervaren dat groepslessen wel een hele fijne dynamiek kunnen hebben, dat het extra gezellig kan zijn. Maar om het allermeeste effect uit een Pilates sessie te halen, gaat haar voorkeur uit naar privé of duet lessen. Om nog betere resultaten te zien bij deelnemers! 

Vertrouwen
De aandacht die je krijgt, maakt dat je steeds meer vertrouwen krijgt. In je lijf, in het doen van de oefeningen en in Nienke als docent. Zo begrijp je steeds beter waar de oefeningen voor zijn en wat het grootste doel is van de Pilates les. Je werkt aan de verbinding tussen body en mind. Daardoor groeit je zelfbewustzijn, wordt je sterker, leniger en enthousiaster!

Groei
Zodra je aandacht krijg en vertrouwen creeert kan je groeien!
Wat maakt dat je van een beginner in Pilates, elke keer weer een stapje verder gaat en ontwikkelt tot iemand die zijn/haar eigen lijf helemaal onder controle heeft! Dat is een cadeautje aan jezelf, want zeg nou zelf oud willen we allemaal worden. Maar wel zo vitaal mogelijk!
Veiligheid
Volg jij les bij Studio Nine, kom je in beweging en biedt jij je lijf ontspanning. Werk je met aandacht en creëer je vertrouwen, dan zal je groeien in je fysieke kracht. Voel je je VEILIG door de warmte die je krijgt voor - tijdens - na de les. Zo kan je ontstressen en opladen! Ga je met een fijn gevoel weer naar huis.

null